17 augusti 2010

En fin augustikväll.

Ett snabb besök ut till sommarstället denna fantastiskt fina augusti kväll då visade sig trädgården från sin bästa sida. Vi har 20 grader och strålande sol nu kl. 19:00.
Jag har hört på radion att i södra Sverige är det  jättedåligt väder, regn och översvämmningar. Synd om alla som drabbas

Ha det gott
Kramen/Gunilla

12 kommentarer :

 1. Jag bor i södra Sverige, i Småland, men vi har klarat oss bra. Några regnskurar bara. Nu är det 19 grader ute och riktigt skönt.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Ja, nog bor vi i ett långt land alltid! Hos mig (i Uppland) är det just nu 17gr det har just slutat hällregna och åskan har mullrat.
  Grattis till det fina sensommarvädret!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. I'm a new follower...your pictures are beautiful..our skies are turning grey the rain will be coming soon, but still very hot here in SW Florida...

  SvaraRadera
 4. Kul och trevligt för er att ni har så fint väder. Det har då inte vi här nere på västkusten. Det är hur mörkt som helst hela dagen och stormar och regnar våldsamt emellanåt. Så det är extra trevligt att få se så fina bilder!
  Vilka tjusiga frukter du hade i förra inlägget!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Ja här har det regnat som bara den till och från sen i lördags...men nu är iallfall alla gräsmattor gröna igen och det gillar jag iallafall ;)

  SvaraRadera
 6. Jadå, det är alldeles riktigt, vi har fått 99 mm regn idag! Först 2 månaders total torka och nu regn, så att det räcker och blir över! Varför kan det inte vara litet mera måttfullt?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Härligt härligt jag vill också ha fint väder... fast vi är så hårt drabbade som vissa. 78mm förra veckan vi får vä se vad det blir denna.
  Puh... mina krukor

  Annika

  SvaraRadera
 8. Hope the weather in the South stays where it is for your sake! Such a beautiful evening - and versicolor rose.

  Yes, it's fine to post in Swedish on my blog. I can understand it reasonably well through having studied Norwegian, and from visits to Sweden with my husband, who speaks Swedish.

  SvaraRadera
 9. Hejsan !
  Härligt med fina sensommarkvällar !!
  Ha en underbar dag ! Kram , Helen

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar trädgård ni har. Dessa sensommarkvällar med vackert väder är underbart när det fortfarande är varmt.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 11. Skönt att läsa att några har riktigt skönt sommar väder.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 12. Härligt med sköna trädgårdskvällar emellanåt! Här har vi lite av varannandagsväder, men inga större regnmängder ändå!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill lämna en kommentar eller bara visa att du har varit inne och tittat.

08.12.16

free counters

Min blogglista

Här är jag medlem

bakgrund pion

muspekare

Flower 62