21 oktober 2013

För tidigt. Lite väl tidigt tycker jag att snö och kyla kom.
Vi hann inte ta bort löven på gräsmattan.


De växter som är vintergröna hänger med sina blad. 
Inatt så var det minus 6 grader ute på sommarstället.
Jag har en del clematisar som inte är nedklippta men förhoppningsvis så kan jag klippa ner de till helgen för det har utlovats plusgrader.
Tack för alla härliga kommentarer. Jag blir så glad .

Ha det gott.

Kram

Gunilla.
10 kommentarer:

 1. Ja, jeg er enig med deg, det er alt for tidlig. Vi slapp unna her denne gangen, men det blir nok snart vinter her også. Får håpe det smelter igjen hos deg.
  Klem Marit

  SvaraRadera
 2. Usch, ja...på tok för tidigt för snö.

  SvaraRadera
 3. Ja, det var väl tidigt även för er uppe i norr! Vi får väl hoppas, att ni får tögrader igen, så att du hinner lite mer i trädgården!
  Men jag minns hur det var 2010; vi for till Thailand i november med milt höstväder och när vi kom hem i början av december, så hade snön täckt alla mina löv!
  Och den snön låg kvar...
  Ha en fin vecka, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Å ja... så alt for tidligmed vinter. jeg ble litt forundret over at du klipper ned dine Clematis nå... jeg klipper mine tidlig vår. Er de tnoen spesiell grunn til at du gjør det på denne måten

  SvaraRadera
 5. Vintern kommer alltid för tidigt. Vi hade minus sju i natt, ingen snö, nu ser jag fram emot onsdag då det ska bli varmt igen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. JAAA den kom alldeles för tidigt och plötsligt i år.jag hoppas att de blir varmare så jag får göra det där sista i trädgården som behövs göras innan vintern.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. oj, det var tidigt... Här i Skåne dröjer det säkert 1 månad innan det blir vinter och tur är det tycker jag. Idag har vi haft nästan 15 grader varmt. Konstigt att det kan skilja så mycket..
  Kram Therese

  SvaraRadera
 8. snön blir inte länge, det står 10 grader på din översikt torsdag. men nog blir man lik överraskad varje år när den kommer. man är aldrig färdig ute. här kom den igår också och fortfarande vitt idag..

  SvaraRadera
 9. Vi hade vitt och fint några dagar men idag har det bytts ut mot ett evigt regnande och lera och sörja...hiih..inte riktigt lika fint...
  Önskar dig en finfin fortsättning på veckan
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 10. Så roligt att hitta din blogg och att den är ifrån mina hemtrakter. Ser fram emot att följa den och se mer av dina fina bilder.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill lämna en kommentar eller bara visa att du har varit inne och tittat.

Top Gardening Exotic Flowers Plants Seeds

08.12.16

free counters

Min blogglista

Här är jag medlem

muspekare

Flower 62