24 mars 2019
Vi har riktigt mycket snö än. Ca 60 cm.
Om du jämför den översta bilden med header bilden så ser du hur mycket snö vi har fått.ute på sommarstället.

Men nu hoppas jag att det töar bort. Vi har haft riktigt soligt väder och plusgrader ett tag och det verkar skall fortsätta. Fast blåsten som vi har är ganska jobbig.


Önskar dig en fantastisk fin fortsättning på vårvintern

Gunilla

9 kommentarer:

 1. Her har vi knapt hatt snø i vinter. 5-10 cm noen få dager..
  Idag dukket den første liljebillen opp.
  Regner med at snøen forsvinner ganske snart på sommerstedet deres også:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Roligt att se ett blogginlägg från dig - det var länge sedan!
  Nu är det verkligen stora skillnader på vädret i vårt land; här är det 10 plusgrader, ingen snö och sol och jag har just plockat in en bukett vårblommor från trädgården!
  Hoppas att det töar snabbt hos er!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Märker verkligen att vårt land är avlångt nu på våren Här i Jönköping har vi ingen snö och blommorna börjar kika upp här och där det är så mysigt tycker nog att våren är bästa tiden.
  Det går säkert rätt fort när det väl sätter igång även hos dig.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Hej Gunilla, Jag har inte varit har och halsat pa pa mycket lange. Hoppas att snon har kommit bort nu och det blir fint med var blommer pa landet. Kram fran Inger i California

  SvaraRadera
 5. Citizen Titanium Watch | www.titanium-arts.com
  Get the latest details on the Citizen titanium watch. Learn about black titanium rings the new camera, watch the range keith titanium and find all ecm titanium the titanium price per ounce details you need titanium mens wedding bands to make your

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill lämna en kommentar eller bara visa att du har varit inne och tittat.

Top Gardening Exotic Flowers Plants Seeds

08.12.16

free counters

Min blogglista

Här är jag medlem

muspekare

Flower 62