14 april 2019

Fortfarande snö

                                  Härligt vår väder sol och plusgrader
                                              Crocusen har börjat titta fram.


                                         Rododendron  Chunninghams White

En fantastiskt fin dag idag ute på sommarstället. Nu längtar jag till snön har försvunnit.

Snön är så hård att man går utan att sjunka ner.


Ha det gott

Gunilla

9 kommentarer:

 1. Oj, vilken skillnad det är på vädret hos er och oss just nu! Här är det nästan försommar (om än lite kallt...) och alla de tidiga vårblommorna, snödroppar, vintergäck krokus och scilla är överblommade!Men då har ni det att se fram emot!
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vi har ikke hatt snø mer enn noen få dager i vinter..og på grunn av kulda har vi hatt en langsom vår. Litt mer tid til å nyte det som skjer i naturen.
  Nyt dagene og våren på sommerstedet deres:-)/Eirin

  SvaraRadera
 3. Hilsen til deg til Nord. Vi har hatt tre uker snø og det var skiløpe... jeg liker. Men nå det er våren. Ønsker deg mange solen
  at snøen smelter rask.
  God påske. Hilsen fra Viola

  SvaraRadera
 4. Thanks for sharing the blog so well and I hope you have something new for me to study.
  SA Gaming

  SvaraRadera
 5. เดิมพันที่เว็บ autobet กับสถานที่ไหนบ้าง การเข้ามาใช้บริการสำหรับเว็บเพื่อการเดิมพัน ถือว่าเป็นช่องทางสำหรับการเดิมพันที่ดีมากเลยทีเดียวที่ autobet

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill lämna en kommentar eller bara visa att du har varit inne och tittat.

Top Gardening Exotic Flowers Plants Seeds

08.12.16

free counters

Min blogglista

Här är jag medlem

muspekare

Flower 62